Ostendaise oester 
natuur
€7 – 2 stuks 

Keiemtaler kaas & Brugge tripel bier
Crème – kroepoek
€9

Picanha rund ‘Rubia gallega’
In huis gerookt
€10

Proscuitto Saint Marcel ‘valle d’aosta’
Gekozen door Mathias van Joka
€12

Zuurdesembrood & boter
Huisgemaakt
€3

Ostendaise oester 
natuur
€7 – 2 stuks 

Keiemtaler kaas & Brugge tripel bier
Crème – kroepoek
€9

Picanha rund ‘Rubia gallega’
In huis gerookt
€10

Proscuitto Saint Marcel ‘valle d’aosta’
Gekozen door Mathias van Joka
€12

Zuurdesembrood & boter
Huisgemaakt
€3

5 gerechtjes (4 bites + 1 sweet)
door de Chef gekozen voor u,
laat u verrassen!
€45

5 gerechtjes (4 bites + 1 sweet)
door de Chef gekozen voor u,
laat u verrassen!
€45

Artisjok vitelotte
tempura / venkelmayonnaise
€10

Zeeuwse holle oesters
‘Oesterij Ierzeke’
€3/stuk

Bordje hammen
‘selected by Monarti’
€22

Burrata
tomatensalsa / basilicum
€12

Zuurdesembrood
homemade hoeveboter ‘Hilde Kerckhove’
€4

Meesterlijke kazen
‘selected by …’
€16

5 gerechtjes (4 bites + 1 sweet)
door de Chef gekozen voor u,
laat u verrassen!
€45

5 gerechtjes (4 bites + 1 sweet)
door de Chef gekozen voor u,
laat u verrassen!
€45

Artisjok vitelotte
tempura / venkelmayonnaise
€10

Zeeuwse holle oesters
‘Oesterij Ierzeke’
€3/stuk

Bordje hammen
‘selected by Monarti’
€22

Burrata
tomatensalsa / basilicum
€12

Zuurdesembrood
homemade hoeveboter ‘Hilde Kerckhove’
€4

Meesterlijke kazen
‘selected by …’
€16

Artisjok vitelotte
tempura / venkelmayonnaise
€10

Zeeuwse holle oesters
‘Oesterij Ierzeke’
€3/stuk


Maak een reservatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met onze privacy policy.