Locàle vloeit voort uit het bekende restaurant Kok au Vin

Chef Hendrik Dequeker en gastheer Jürgen Aerts vormen samen het dynamisch duo in Locàle.
De principes van het gerenommeerde Kok au Vin blijven wel in Locàle overeind: uitstekende prijs/kwaliteit, topservice en een intiem kader. Maar in deze snel veranderende tijden wil het duo op een andere manier mensen via eten en drinken opnieuw dichter bij elkaar brengen en werkelijk laten genieten van samen tafelen. Locàle kiest resoluut voor pure smaken, lokale seizoensgebonden bio-producten en eigen bereide producten.

Ons credo: take your time and honour the origin

Bewust tijd maken voor elkaar en zoveel mogelijk terug lokaal kopen. 

Onze partners

Het is erg belangrijk om ons  lokaal te verankeren door zeer selectief te werk te gaan en een langdurige relatie op te bouwen met leveranciers die er dezelfde passie en filosofie over eten op nahouden. De combinatie van een bijna huiselijke warme sfeer met prikkelende smaaksensaties die je samen beleeft, staat centraal.

“Locàle moet een plek zijn waar je kan wegdromen en waar culinaire verrassingen nooit ver weg zijn.”

- Jürgen Aerts

Benieuwd hoe wij deze visie omzetten in unieke ervaringen aan tafel? Boek je plaats hier!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met onze privacy policy.