Take away

Zin in een heerlijke afhaalmenu?
Hou onze facebook, instagram en nieuwsbrief in de gaten, want daar vindt u onze nieuwe take-away.

Locàle nieuws

Jong Keukengeweld 2024-2025

Met enige trots vermelden we graag dat onze chef Hendrik Dequeker geselecteerd is voor Jong Keukengeweld 🔥🔥🔥 Jong Keukengeweld, dat is hét collectief van de beste jonge chefs van Vlaanderen en Brussel. Een initiatief van Horeca Vlaanderen by the way.  Culinaire toppers die weten dat koken met lokale en seizoensgebonden producten pure magie is en vinden dat gastronomie voor iedereen toegankelijk moet zijn.  * Voor jongeren tussen de 18-35 jaar* Sharing 4 gangen keuze menu à 65€ met dranken inbegrepen. * Actie van 1/10 tem 10/11 Reserveren kan vanaf 12uur woensdag 11/09/2024 via www.jongkeukengeweld.be Meer lezen: https://www.jongkeukengeweld.be/chefs/hendrik-dequeker.html

Gault&Millau 13/20

Chefs Jürgen Aerts en Hendrik Dequeker maken de naam van deze trendy eatery waar, door in te zetten op lokale, seizoensgebonden bio-producten en eigen bereide producten. Ze voegen de daad bij het woord door Zeeuwse mosselen te bereiden met Brugs tarwebier, aubergines van biologische oorsprong oosters te lakken en verder culinair creatief op te waarderen met feta en cashewnoten. ‘Duke of Berkshire’ bereiden ze als het nobel varkensvlees en bij de kroon serveren ze ongewone combinatie van bloemkool en puntpaprika met een sherrytoets. https://www.gaultmillau.be/nl/restaurants/locale-by-kok-au-vin-brugge

Bib Gourmand

We ontvingen het volgende bericht: “We zijn verheugd aan te kondigen dat uw restaurant wordt aanbevolen in de MICHELIN Gids België & Luxemburg 2023 en onderscheiden wordt met een Bib Gourmand voor zijn keuken met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.  Wij sturen u en uw hele team onze hartelijke felicitaties!”

Jong Keuken Geweld

Locale by Kok au vin. De naam verraadt veel. Chef Jürgen Aerts van het befaamde Kok au Vin in Brugge bedacht tijdens de coronajaren een nieuw concept voor zijn zaak. Nog meer nadruk op lokale producten, in combinatie met sharing-gerechten. ‘Kok au vin’ werd ‘Locale’, by Kok au vin. Chef Hendrik Dequeker, die al jaren aan de zijde van Jürgen Aerts stond, is nu de nieuwe chef en Jürgen de gastheer. Bekijk het volledige artikel + reserveer via deze link

Locàle Brugge x The Mocktail Club

Tournée Minérale! De perfecte maand om wat minder of geen alcohol te drinken. Geen alcohol, geen fun? Absoluut niet! The Mocktail Club lanceert de campagne “Don’t miss out on the weekend”. Als culinair hoogtepunt, de samenwerking met Locàle Brugge. Jurgen en Hendrik werkten een sharing menu uit om je vingers van af te likken en dat met aangepaste mocktails van The Mocktail Club. Een heerlijke flammkuchen, tasty rundstartaar of de malse kalfribeye? Geniet van dit unieke tijdelijke menu en reserveer je tafel nu! The Mocktail Club is een Belgisch bedrijf dat alcoholvrije cocktails serveert op basis van 100% natuurlijke ingrediënten.

Trotse deelnemer van “Het lekkere Westen”.

Gastronomisch genieten in dé lekkerste provincie. West-Vlaanderen, het walhalla voor de gastronomische genieter. Westtoer selecteerde Locàle bij de beste restaurants van West-Vlaanderen voor een culinaire avond. Kom en geniet! Ontdek het volledige artikel op https://www.westtoer.be/nl/eten-drinken/locàle-kok-au-vin

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met onze privacy policy.