Take away

Zin in een heerlijke afhaalmenu?
Hou onze facebook, instagram en nieuwsbrief in de gaten, want daar vindt u onze nieuwe take-away.

Locàle nieuws

Jürgen Aerts van Kok au Vin te gast in Taste4More

De lockdown deed Jürgen beseffen dat hij zijn klanten na 17 jaar amper kende. Hij sluit zijn zaak en opent binnen de week op dezelfde locatie een nieuwe zaak met de naam Locàle by Kok au Vin. Hiermee focust Jürgen op foodsharing en lokale producten! “In crisis leer je wat echt belangrijk is.” **Registreer je gratis op www.taste4more.com en ontdek Jürgen zijn verhaal nu dinsdag 24 november om 16u!

Kok au Vin gaat verder als Locàle

Na 17 jaar geeft chef Jürgen Aerts zijn gerenommeerde zaak Kok au Vin een nieuw elan met Locàle ; als experience-restaurant moet Locàle de nieuwe culinaire hotspot in Brugge worden waar je de hele dag kan genieten van funky food met een unieke herkomst. Locàle opent zijn deuren vanaf 28 oktober. (Kok au Vin blijft open tot 17 oktober.)

Kookeet culinair festival 2021

Dit jaar zou het toonaangevend foodfestival Kookeet het publiek in september verrassen met een volledig nieuwe formule. Kookeet 2020 kreeg een inspirator, Wim Lybaert, en een thema, GROND. De hoogmis voor foodies zou ook verhuizen naar het Grootseminarie, een groene locatie in hartje Brugge. Dat laatste gaat door corona niet door, de overige nieuwe accenten worden vertaald naar een ándere intense samenwerking met Brugse chefs. Kookeet wordt een culinaire trip op het ritme van de seizoenen. https://kookeet.be/deelnemers/kok-au-vin/

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met onze privacy policy.