Take away

Zin in een heerlijke afhaalmenu?
Hou onze facebook, instagram en nieuwsbrief in de gaten, want daar vindt u onze nieuwe take-away.

Locàle nieuws

Jong Keuken Geweld

Locale by Kok au vin. De naam verraadt veel. Chef Jürgen Aerts van het befaamde Kok au Vin in Brugge bedacht tijdens de coronajaren een nieuw concept voor zijn zaak. Nog meer nadruk op lokale producten, in combinatie met sharing-gerechten. ‘Kok au vin’ werd ‘Locale’, by Kok au vin. Chef Hendrik Dequeker, die al jaren aan de zijde van Jürgen Aerts stond, is nu de nieuwe chef en Jürgen de gastheer. Bekijk het volledige artikel + reserveer via deze link

Locàle Brugge x The Mocktail Club

Tournée Minérale! De perfecte maand om wat minder of geen alcohol te drinken. Geen alcohol, geen fun? Absoluut niet! The Mocktail Club lanceert de campagne “Don’t miss out on the weekend”. Als culinair hoogtepunt, de samenwerking met Locàle Brugge. Jurgen en Hendrik werkten een sharing menu uit om je vingers van af te likken en dat met aangepaste mocktails van The Mocktail Club. Een heerlijke flammkuchen, tasty rundstartaar of de malse kalfribeye? Geniet van dit unieke tijdelijke menu en reserveer je tafel nu! The Mocktail Club is een Belgisch bedrijf dat alcoholvrije cocktails serveert op basis van 100% natuurlijke ingrediënten.

Trotse deelnemer van “Het lekkere Westen”.

Gastronomisch genieten in dé lekkerste provincie. West-Vlaanderen, het walhalla voor de gastronomische genieter. Westtoer selecteerde Locàle bij de beste restaurants van West-Vlaanderen voor een culinaire avond. Kom en geniet! Ontdek het volledige artikel op https://www.westtoer.be/nl/eten-drinken/locàle-kok-au-vin

Vermelding in artikel “Que faire à Bruges ? Les 10 visites incontournables !”

Chez Locale, on a le goût de la bonne cuisine et du partage. Les plats sont préparés à partir de produits locaux et bio et les repas se partagent. On choisit ainsi plusieurs plats à déguster à plusieurs. Le midi, un menu en 4 plats à partager est proposé pour 35 € par personne et c’est DI-VIN ! Dans une ambiance cosy et chaleureuse c’est un festival pour les papilles. Coup de cœur pour le burger sans pain ni viande mais constitué d’une tomate garnie de salade, fromage de chèvre et pesto, un régal ! https://culturezvous.com/que-faire-bruges-visites-incontournables/

Visit Bruges

Locàle is het vervolg op Kok au Vin, het restaurant waarmee chef en gastheer Jürgen Aerts 17 jaar lang succes kende. In dit nieuwe concept staat hij nog dichter bij zijn gasten en tovert hij sharing food in een funky jasje op tafel. Locàle kiest resoluut voor organisch en biologisch geteelde streekproducten waarbij authenticiteit centraal staat. Bekijk het artikel op https://www.visitbruges.be/restaurants/kokauvin-2

13/20 Gault&Millau 2022

Locàle vloeit voort uit het restaurant Kok au Vin waarmee chef en gastheer Jürgen Aerts al 17 jaar succes kende. In dit nieuwe concept kan men genieten van sharing bites die hun naam alle eer aandoen. Organisch en biologisch geteelde producten worden hip aan tafel gebracht. Van goed gevulde mini garnaalkroketjes over gebarbecuede wortelen met erwtendip of gelakte aubergine met feta, cashewnoten en peterselie tot krokante kip op oosterse wijze in een streetfood modus geserveerd. Fijn vanille-ijs met lauwwarme kersen en gekorste amandelen als slot. De nieuwe aanpak is meer dan geslaagd en verdient onmiddellijk een eerste koksmuts. https://be.gaultmillau.com/restaurants/locale-by-kok-au-vin

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met onze privacy policy.