Take away

Zin in een heerlijke afhaalmenu?
Hou onze facebook, instagram en nieuwsbrief in de gaten, want daar vindt u onze nieuwe take-away.

Locàle nieuws

Vermelding in artikel “Que faire à Bruges ? Les 10 visites incontournables !”

Chez Locale, on a le goût de la bonne cuisine et du partage. Les plats sont préparés à partir de produits locaux et bio et les repas se partagent. On choisit ainsi plusieurs plats à déguster à plusieurs. Le midi, un menu en 4 plats à partager est proposé pour 35 € par personne et c’est DI-VIN ! Dans une ambiance cosy et chaleureuse c’est un festival pour les papilles. Coup de cœur pour le burger sans pain ni viande mais constitué d’une tomate garnie de salade, fromage de chèvre et pesto, un régal ! https://culturezvous.com/que-faire-bruges-visites-incontournables/

Visit Bruges

Locàle is het vervolg op Kok au Vin, het restaurant waarmee chef en gastheer Jürgen Aerts 17 jaar lang succes kende. In dit nieuwe concept staat hij nog dichter bij zijn gasten en tovert hij sharing food in een funky jasje op tafel. Locàle kiest resoluut voor organisch en biologisch geteelde streekproducten waarbij authenticiteit centraal staat. Bekijk het artikel op https://www.visitbruges.be/restaurants/kokauvin-2

13/20 Gault&Millau 2022

Locàle vloeit voort uit het restaurant Kok au Vin waarmee chef en gastheer Jürgen Aerts al 17 jaar succes kende. In dit nieuwe concept kan men genieten van sharing bites die hun naam alle eer aandoen. Organisch en biologisch geteelde producten worden hip aan tafel gebracht. Van goed gevulde mini garnaalkroketjes over gebarbecuede wortelen met erwtendip of gelakte aubergine met feta, cashewnoten en peterselie tot krokante kip op oosterse wijze in een streetfood modus geserveerd. Fijn vanille-ijs met lauwwarme kersen en gekorste amandelen als slot. De nieuwe aanpak is meer dan geslaagd en verdient onmiddellijk een eerste koksmuts. https://be.gaultmillau.com/restaurants/locale-by-kok-au-vin

Locàle by Kok au Vin: samen proeven van lokale gastronomie

De vaste klanten van het vroegere Kok au Vin zullen het vast en zeker beamen: je kon er altijd terecht voor heerlijke gerechten met lokale producten in een gezellige setting. Met het nieuwe concept Locàle wil eigenaar Jürgen Aerts het lokale aspect nog meer op de voorgrond zetten, zonder te verliezen wat Kok au Vin zo geliefd maakte bij de Bruggelingen. Daarnaast zet hij in op sharing, zodat zijn gasten altijd samen op culinaire ontdekkingstocht kunnen gaan.  De afgelopen twee jaar hebben ongetwijfeld het een en ander teweeggebracht in de horeca. Kok au Vin was daar geen uitzondering in. Ambiance sprak met de

Jürgen Aerts van Kok au Vin te gast in Taste4More

De lockdown deed Jürgen beseffen dat hij zijn klanten na 17 jaar amper kende. Hij sluit zijn zaak en opent binnen de week op dezelfde locatie een nieuwe zaak met de naam Locàle by Kok au Vin. Hiermee focust Jürgen op foodsharing en lokale producten! “In crisis leer je wat echt belangrijk is.” **Registreer je gratis op www.taste4more.com en ontdek Jürgen zijn verhaal nu dinsdag 24 november om 16u!

Kok au Vin gaat verder als Locàle

Na 17 jaar geeft chef Jürgen Aerts zijn gerenommeerde zaak Kok au Vin een nieuw elan met Locàle ; als experience-restaurant moet Locàle de nieuwe culinaire hotspot in Brugge worden waar je de hele dag kan genieten van funky food met een unieke herkomst. Locàle opent zijn deuren vanaf 28 oktober. (Kok au Vin blijft open tot 17 oktober.)

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met onze privacy policy.