Wij houden enkel rekening met levensbedreigende allergieën (Noten, Schaal- en Schelpdieren)
Bites :
Zuurdesembrood
by Tursen & Hoeveboter
€5,00
Rundstartaar “Black Angus” (4 Stuks)
Slahart – Stroaardappelen
€14
Geroosterde Jonge Wortel
Makreelmayonaise
€14
Artisjok
Citroen – Bieslook – Zwarte Olijven
€14
Starters :
Lokale Groene Asperges
Burrata – Jonge Spinazie – Rabarber
€28
Kefta’s van Lamsgehakt
Lokale Geta Kaas – Komkommer – Paprika
€24
Crispy Aubergine
Tomaat – Oudlander Geitenkaas
€25
Mains :
Pappardelle Pasta
Venkel – Courgette – Ricotta – Pistachenoten
€30
Catch of the Day
‘We Support NorthSeaChefs’
€Dagprijs
Piepkuiken
Lente Salade – Krieltjes & Dragon
€32
Lunch Experience Locàle :
3Bites 36€ pp / 4 Bites 45€
Een selectie van bites to share door de Chef gekozen
Woe – Do – Vrij – Zat (12:00 – 14:30)
Volg via Instagram (locale_by_kokauvin) en
Facebook (Locàle by Kok au Vin) onze 2 wekelijkse menu
Onze snacks & bites to share worden gemaakt met lokale producten volgens seizoen die hen herkomst alle eer aandoen.
Alle gerechten zijn om te delen en komen op het ritme van de keuken in het midden van de tafel.
Keuken Open 12:00 – 14:30 / 17:30 – 20:30 Restaurant Gesloten 23:00
Kitchen Open 12:00 – 14:30 / 17:30 – 20:30 Restaurant Closed 23:00
Vers Gedraaid Vanilleroomijs
Chocolade €11
Vers Gedraaid Vanilleroomijs
Bio Zomerfruit €14
Sorbet van Belgische Kersen & Vlierbloesem
Platte Kaas – Amandelen €14
Selectie Belgische Kazen
Toast Pinda Porto & Vijgen €18
© Locale Brugge • Alle rechten voorbehouden • BTW BE0791.590.076