Wij houden enkel rekening met levensbedreigende allergieën (Noten, Schaal- en Schelpdieren)
Bites :
Zuurdesembrood
by Tursen & Hoeveboter
€5,00
Porchetta Flandrien
Gepekelde Bio Groenten
€15
Zeekat Inktvis
Hazelnootboter – Kappertjes – Peterselie
€18
“Crispy Onion Flower”
Mosterd – Bieslook
€15
Starters :
Escabèche Zeeuwse mosselen
Curry – Lavas – Appel – Koolrabi
€26
Caesar Salade
Hoeve kip – Makreelmayonaise – Oudlander Geitenkaas
€26
BBQ Spitskool “Kung Pao”
Daikon – Koriander – Sinaasappel – Zure room
€26
Mains :
Cavatelli Pasta
Pompoen – Salie – Pas de Bleu Kaas – Walnoot
€32
Catch of the Day
‘We Support NorthSeaChefs’
€Dagprijs
Kalfsribeye
Wortel & Champignon – Bèarnaise – Verse frietjes
€45
Lunch Experience Locàle :
3Bites 36€ pp / 4 Bites 45€
Een selectie van bites to share door de Chef gekozen
Woe – Do – Vrij – Zat (12:00 – 14:30)
Volg via Instagram (locale_by_kokauvin) en
Facebook (Locàle by Kok au Vin) onze 2 wekelijkse menu
Onze snacks & bites to share worden gemaakt met lokale producten volgens seizoen die hen herkomst alle eer aandoen.
Alle gerechten zijn om te delen en komen op het ritme van de keuken in het midden van de tafel.
Keuken Open 12:00 – 14:30 / 17:30 – 20:30 Restaurant Gesloten 23:00
Kitchen Open 12:00 – 14:30 / 17:30 – 20:30 Restaurant Closed 23:00
Vers Gedraaid Vanilleroomijs
Chocolade €12
Peer – Rabarber
Witte chocolade – Hooi €12
Selectie Belgische Kazen
Toast Pinda Porto & Vijgen €18