Sharing Food

Wij houden enkel rekening met levensbedreigende allergieën (Noten, Schaal- en Schelpdieren)

Bites to share :

Zuurdesembrood
by Tursen & Hoeveboter
€5,00

Porchetta Flandrien
Gepekelde Bio Groenten
€16

Zeeuwse Oesters Gegratineerd (4 st)
Champagne – Prei
€20

“Crispy Onion Flower”
Mosterd – Bieslook
€15

 

Starters to share :

Hertenkalf Gekonfijt
Schorseneer – Dille – Appel & Veenbes
€28

Filet van Rog
Karnemelkpuree – Kappertjes – Peterselie – Knolselder
€30

BBQ Spitskool “Kung Pao”
Daikon – Koriander – Sinaasappel – Zure room
€26

Mains to share :

Cavatelli Pasta
Bospaddenstoelen – Hazelnoot – Oudlander Geitenkaas
€34

Catch of the Day
‘We Support NorthSeaChefs’
€Dagprijs

Fazant ‘Fine Champagne’  
Grondwitloof – Aardpeer & Aardappelgratin
€46

 

Lunch Experience Locàle :
3Bites 37€ pp / 4 Bites 47€

Een selectie van bites to share door de Chef gekozen
Woe – Do – Vrij – Zat  (12:00 – 14:00)

Volg via Instagram (locale_by_kokauvin) en
Facebook (Locàle by Kok au Vin) onze 2 wekelijkse menu

 


Onze snacks & bites to share worden gemaakt met lokale producten volgens seizoen die hen herkomst alle eer aandoen.

Alle gerechten zijn om te delen en komen op het ritme van de keuken in het midden van de tafel.

Keuken Open 12:00 – 14:00 / 17:30 – 20:30      Restaurant Gesloten 23:00
Kitchen Open 12:00 – 14:00 / 17:30 – 20:30      Restaurant Closed 23:00

I want
to eat
all day
with you!

Sweets


Vers Gedraaid Vanilleroomijs
Chocolade €12

Peer – Rabarber
Witte chocolade – Hooi €12

Belgische Kazen
Geselecteerd door Studio Smaak te Oedelem €18

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met onze privacy policy.