Wij houden enkel rekening met de levensbedreigende allergieën zoals noten, schaal- en schelpdieren.
LUNCH EXPERIENCE MENU :
3 Gerechten 37€ pp
4 Gerechten 47€ pp*
Carpaccio Koolrabi
Duindoornbes – Yoghurt – Bloedsinaasappel
Vitello
Kalf – Makreelmayonaise – Kappertjes
Witte Asperges
Gerookte Oosterschelde Paling – Mousseline
Groene Kruiden*
Catch of the Day
‘Wij steunen de North Sea Chefs’
Courgette – Lente Ui – Blankeboter Saus – Rucola
Dranken pairing 14€ pp (2 Glazen)
Alcoholvrije pairing 14€ pp (2 Glasses)
Woe – Do – Vrij – Zat (12:00 – 14:00)
DINNER EXPERIENCE MENU :
4 Gerechten 57€ pp
Gazpacho Erwt
Komkommer – Verse Kaas
Vol-au-vent Hoevekip
Witte Asperges – Morilles
Catch of the Day
‘Wij steunen de North Sea Chefs’
Boontjes – Andijvie – Lente Ui – Biervinaigrette
“Bloemetjes & Bijtjes“
Advocaat – Rabarber – Honing – Vlierbloesem
Dranken pairing 23€ pp (3 Glazen)
Alcoholvrije pairing 23€ pp (3 Glasses)
Woe – Do (18:00 – 20:30)
Vrij – Zat (18:00 – 21:00)
Een selectie van gerechten om te delen, door de Chef gekozen.
Te bestellen met de ganse tafel.
Volg via Instagram (locale_by_kokauvin) en
Facebook (Locàle by Kok au Vin)
A LA CARTE
Starters
Zuurdesembrood
By Tursen & Hoeveboter
€5
Grijze Garnaalkroket (1 st)
€9
Carpaccio Koolrabi
Duindoornbes – Yoghurt – Bloedsinaasappel
€12
Selectie Ibérico Blázquez
€14
Tartaar Rode Biet
Radijs – Oud Brugge Kaas
€12
Zeeuwse Mosselen
Tijm – Brugs Tarwebier
€15
Kefta Kip
Paprika – Komkommer – Feta
€15
Gefrituurde Visreepjes
Verse Tartaarsaus
€16
De starters zijn om te delen en worden op het ritme van de
keuken in het midden van de tafel geserveerd
Hoofdgerechten
Risotto in ’t Groen
Broccoli – Oesterzwam
€32
Catch of the Day
‘Wij steunen de North Sea Chefs’
Boontjes – Andijvie – Lente Ui – Biervinaigrette
€35
Melklam uit de Pyreneeën
Witte Asperges – Daslook- Tuinboon
€38
De hoofdgerechten zijn per persoon geserveerd
Onze gerechten worden gemaakt met lokale producten volgens seizoen die hen herkomst alle eer aandoen.
Vers Gedraaid Vanilleroomijs
Chocolade €12
“Bloemetjes & Bijtjes”
Advocaat – Rabarber – Honing – Vlierbloesem
€12
Belgische Kazen
Geselecteerd door Studio Smaak te Oedelem €18