Happy New Year 2024

Per 2 personen bevelen wij 3 à 4  Bites to share aan.
We recommend 3 to 4 Bites to share with 2 persons.
Nous conseillons 3 à 4 Bites to share pour 2 personnes.

Wij houden enkel rekening met levensbedreigende allergieën (Noten, Schaal- en Schelpdieren)
We only consider life threatening allergies (Nuts and Shellfish)
Nous considérons uniquement les allergies mortelles (Noix, Crustacés et Coquillages


Bites to Share
Alle bites zijn gemaakt voor 2 personen

Zuurdesembrood
by Tursen & Hoeveboter
€5,00

Scheermessen (8 Stuks)
Knoflookboter – Piment D’espelette
€14

Kwartelboutjes (8 Stuks)
Witte BBQ Saus
€20

Bruschetta (2 Stuks)
Bloemkool – Hazelnoot – Gruyère de Savoie Kaas
€14

 

Gekonfijte Koolrabi
Duindoornbes – Bio Yoghurt – Chili – Basilicum
€22

Warme Salade
Boerenkool – Peultjes – Hoeve Ei 62° – Oud Brugge Kaas
€24

Noordzee Grijze Garnalenbisque
Koffieroom
€24

 

Asperges & Raapjes
Pasta – Melkweisaus
€30

Catch of the Day
‘We Support NorthSeaChefs’
€Dagprijs

Kalfs Ribeye
Kool – Pickels – Wortel – Dragon
€40

 

Lunch Experience Locàle :
3Bites 36€ pp / 4 Bites 45€

Een selectie van bites to share door de Chef gekozen
Woe – Do – Vrij – Zat  (12:00 – 14:30)

Volg via Instagram (locale_by_kokauvin) en
Facebook (Locàle by Kok au Vin) onze wekelijkse menu

 

Onze snacks & bites to share worden gemaakt met lokale producten volgens seizoen die hen herkomst alle eer aandoen.

Alle gerechten zijn om te delen en komen op het ritme van de keuken in het midden van de tafel.

Per 2 personen bevelen wij 3 à 4  Bites to share aan.
We recommend  3 to 4  Bites to share with 2 persons.
Nous conseillons 3 à 4 Bites to share pour 2 personnes.

Keuken Open 12:00 – 14:30 / 17:30 – 20:30      Restaurant Gesloten 23:00
Kitchen Open 12:00 – 14:30 / 17:30 – 20:30      Restaurant Closed 23:00

I want
to eat
all day
with you!

Sweets

Vers Gedraaid Vanilleroomijs
Chocolade €10

 

 

Crème Brûlée
Witte Chocolade – Tijm – Witloof  €14

Selectie Belgische Kazen
Toast Pinda Porto & Vijgen €18

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met onze privacy policy.