Sharing Food

Wij houden enkel rekening met levensbedreigende allergieën (Noten, Schaal- en Schelpdieren)

Bites :
Zuurdesembrood
by Tursen & Hoeveboter
€5,00

Scheermessen (8 Stuks)
Knoflookboter – Piment D’espelette
€14

Rundstartaar “Black Angus” (4 Stuks)
Slahart – Stroaardappelen
€14

Bruschetta (2 Stuks)
Bloemkool – Hazelnoot – Gruyère de Savoie Kaas
€14


Starters :
Lokale Groene Asperges
Burrata – Jonge Spinazie – Rabarber
€28

Kefta’s van Lamsgehakt
Lokale Geta Kaas – Komkommer – Paprika
€24

Noordzee Grijze Garnalenbisque
Koffieroom
€24


Mains :
Lokale Witte Asperges
Op Vlaamse Wijze
€36

Catch of the Day
‘We Support NorthSeaChefs’
€Dagprijs

Piepkuiken
Lente Salade – Krieltjes & Dragon
€32

 

Lunch Experience Locàle :
3Bites 36€ pp / 4 Bites 45€

Een selectie van bites to share door de Chef gekozen
Woe – Do – Vrij – Zat  (12:00 – 14:30)

Volg via Instagram (locale_by_kokauvin) en
Facebook (Locàle by Kok au Vin) onze 2 wekelijkse menu

 


Onze snacks & bites to share worden gemaakt met lokale producten volgens seizoen die hen herkomst alle eer aandoen.

Alle gerechten zijn om te delen en komen op het ritme van de keuken in het midden van de tafel.

Keuken Open 12:00 – 14:30 / 17:30 – 20:30      Restaurant Gesloten 23:00
Kitchen Open 12:00 – 14:30 / 17:30 – 20:30      Restaurant Closed 23:00

I want
to eat
all day
with you!

Sweets


Vers Gedraaid Vanilleroomijs
Chocolade €11

 

 

Sorbet van Belgische Kersen & Vlierbloesem
Platte Kaas – Amandelen  €14

Selectie Belgische Kazen
Toast Pinda Porto & Vijgen €18

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met onze privacy policy.