Wij houden enkel rekening met de levensbedreigende allergieën zoals noten, schaal- en schelpdieren.
LUNCH EXPERIENCE MENU :
3 Gerechten 37€ pp
4 Gerechten 47€ pp
Woe – Do – Vrij – Zat (12:00 – 14:00)
DINNER EXPERIENCE MENU :
4 Gerechten 57€ pp
Woe – Do (18:00 – 20:30)
Vrij – Zat (18:00 – 21:00)
Dranken pairing 23€ pp
Alcoholvrije pairing 23€ pp
Een selectie van gerechten om te delen, door de Chef gekozen.
Te bestellen met de ganse tafel.
Volg via Instagram (locale_by_kokauvin) en
Facebook (Locàle by Kok au Vin) onze 2 wekelijkse Lunch Experience en
maandelijkse Dinner Exprience.
BITES
Hapjes om te delen, serveren we voor U in het
midden van de tafel.
Zuurdesembrood
By Tursen & Hoeveboter
€5
Grijze Garnaalkroket (1 st)
€9
Porchetta Flandrien
Gepekelde Bio Groenten
€14
Gerookte Oosterschelde Paling (2 st)
Brioche Toast – Zure Room
€13
“Crispy Onion Flower”
Mosterd – Bieslook
€11
Selectie Ibérico Blázquez
€14
A LA CARTE
Wij raden 2 gerechten per persoon aan.
Eerste gerecht
Makreel
Koolrabi – Duindoornbes – Yoghurt
€26
Escalope alla Milanese
Tomaat – Feta – Romanesco
€26
Knolselder & Miso
Yacon Wortel – Boerenkool
€26
Tweede gerecht
Risotto in ’t Groen
Broccoli – Oesterzwam
€32
Catch of the Day
‘Wij steunen de North Sea Chefs’
Prei – Peterseliewortel – Strandkrabjus
€35
Hoevekip Filet
Wortel & Boterraap – Augurk – Dragon
€34
Onze gerechten worden gemaakt met lokale producten volgens seizoen die hen herkomst alle eer aandoen.
Vers Gedraaid Vanilleroomijs
Chocolade €12
Appel
Kers & Vlierbloesem Amandel€12
Belgische Kazen
Geselecteerd door Studio Smaak te Oedelem €18