Wij houden enkel rekening met levensbedreigende allergieën (Noten, Schaal- en Schelpdieren)
Bites to share :
Zuurdesembrood
by Tursen & Hoeveboter
€5,00
Porchetta Flandrien
Gepekelde Bio Groenten
€16
Zeeuwse Oesters Gegratineerd (4 st)
Champagne – Prei
€20
“Crispy Onion Flower”
Mosterd – Bieslook
€15
Starters to share :
Hertenkalf Gekonfijt
Schorseneer – Dille – Appel & Veenbes
€28
Filet van Rog
Karnemelkpuree – Kappertjes – Peterselie – Knolselder
€30
BBQ Spitskool “Kung Pao”
Daikon – Koriander – Sinaasappel – Zure room
€26
Mains to share :
Cavatelli Pasta
Bospaddenstoelen – Hazelnoot – Oudlander Geitenkaas
€34
Catch of the Day
‘We Support NorthSeaChefs’
€Dagprijs
Fazant ‘Fine Champagne’
Grondwitloof – Aardpeer & Aardappelgratin
€46
Lunch Experience Locàle :
3Bites 37€ pp / 4 Bites 47€
Een selectie van bites to share door de Chef gekozen
Woe – Do – Vrij – Zat (12:00 – 14:00)
Volg via Instagram (locale_by_kokauvin) en
Facebook (Locàle by Kok au Vin) onze 2 wekelijkse menu
Onze snacks & bites to share worden gemaakt met lokale producten volgens seizoen die hen herkomst alle eer aandoen.
Alle gerechten zijn om te delen en komen op het ritme van de keuken in het midden van de tafel.
Keuken Open 12:00 – 14:00 / 17:30 – 20:30 Restaurant Gesloten 23:00
Kitchen Open 12:00 – 14:00 / 17:30 – 20:30 Restaurant Closed 23:00
Vers Gedraaid Vanilleroomijs
Chocolade €12
Peer – Rabarber
Witte chocolade – Hooi €12
Belgische Kazen
Geselecteerd door Studio Smaak te Oedelem €18