Wij houden enkel rekening met de levensbedreigende allergieën zoals noten, schaal- en schelpdieren.
LUNCH EXPERIENCE MENU :
3 Gerechten €37 pp
4 Gerechten €47 pp*
Bloemkool
Citroen – Harissa
Rundstartaar
Makreelmayonaise – Paprika – Courgette
Verse Pasta
Tomaat à la crème – Basilicum – Vlierbloesem*
Supplement Kreeft : €15 pp
Catch of the Day
Allouette Aardappel – Komkommer – Venkel
Dranken pairing €15 pp – €23 pp (2 of 3 glazen)
Alcoholvrije pairing €15 pp – €23 pp (2 or 3 glasses)
Woe – Do – Vrij – Zat (12:00 – 14:00)
DINNER EXPERIENCE MENU :
4 Gerechten €57 pp
Escabeche Mossel
Paprika – Groene Appel – Curry – Lavas
Verse Pasta
Tomaat à la crème – Basilicum – Vlierbloesem
Supplement Kreeft : €15 pp
Dunne Lende Holstein
Allouette Aardappel – Aubergine – Rucola
Oudlander Geitenkaas
Sorbet Braambes & Dragon
Yoghurt – Amandelcake
Dranken pairing €23 pp (3 Glazen)
Alcoholvrije pairing €23 pp (3 Glasses)
Woe – Do (18:00 – 20:30)
Vrij – Zat (18:00 – 21:00)
Een selectie van gerechten om te delen, door de Chef gekozen.
Te bestellen met de ganse tafel.
Volg via Instagram (locale_by_kokauvin) en
Facebook (Locàle by Kok au Vin)
A LA CARTE
Starters
Zuurdesembrood
By Tursen & Hoeveboter
€5
Grijze Garnaalkroket (1 st)
€9
Tempura Courgette
Venkelmayonaise
€12
Selectie Charcuterie
€16
Grijze Noordzee Garnalen
Handgepeld – Tomaten Carpaccio
€16
Spicy Kip Saté
Limoen – Yoghurt
€14
De starters zijn om te delen en worden op het ritme van de
keuken in het midden van de tafel geserveerd
Hoofdgerechten
Aubergine “Kung Pao”
Spitskool – Boontjes – Peterselie
€36
Catch of the Day
‘Wij steunen de North Sea Chefs’
Zeeuwse Mosselen – Venkel – Courgette
€38
Dunne Lende Holstein
Allouette Aardappel – Aubergine – Rucola
Oudlander Geitenkaas
€40
De hoofdgerechten zijn per persoon geserveerd
Onze gerechten worden gemaakt met lokale producten volgens seizoen die hen herkomst alle eer aandoen.
Vers Gedraaid Vanilleroomijs
Chocolade €12
Sorbet Braambes & Dragon
Yoghurt – Amandelcake
€12
Belgische Kazen
Geselecteerd door Studio Smaak te Oedelem €18