Wij houden enkel rekening met de levensbedreigende allergieën zoals noten, schaal- en schelpdieren.

BITES

Hapjes om te delen, serveren we voor U in het
midden van de tafel.

Zuurdesembrood
by Tursen & Hoeveboter
€5,00

Porchetta Flandrien
Gepekelde Bio Groenten
€16

Zeeuwse Oesters Gegratineerd (4 st)
Champagne – Prei
€20

“Crispy Onion Flower”
Mosterd – Bieslook
€15

LUNCH EXPERIENCE MENU :
3 Gerechten 37€ pp
4 Gerechten 47€ pp

Woe – Do – Vrij – Zat  (12:00 – 14:00)

DINNER EXPERIENCE MENU :
4 Gerechten 57€ pp
Woe – Do – Vrij – Zat  (17:30 – 20:30)

Een selectie van gerechten om te delen, door de Chef gekozen.
Te bestellen met de ganse tafel.

A LA CARTE

Wij raden 2 gerechten per persoon aan.

Eerste gerecht :

Hertenkalf Gekonfijt
Schorseneer – Dille – Appel & Veenbes
€28

Filet van Rog
Karnemelkpuree – Kappertjes – Peterselie – Knolselder
€28

BBQ Spitskool “Kung Pao”
Daikon – Koriander – Sinaasappel – Zure room
€26

Tweede gerecht :

Orecchiette Pasta
Bospaddenstoelen – Hazelnoot – Oudlander Geitenkaas
€32

Catch of the Day  ‘Wij steunen de  North Sea Chefs’
Pastinaak – Spruiten – Zeekraal
€Dagprijs

Fazant ‘Fine Champagne’  
Grondwitloof – Aardpeer & Aardappelgratin
€35

Volg via Instagram (locale_by_kokauvin) en
Facebook (Locàle by Kok au Vin) onze 2 wekelijkse Lunch Experience en
maandelijkse Dinner Exprience.

 


Onze gerechten worden gemaakt met lokale producten volgens seizoen die hen herkomst alle eer aandoen.

Alle gerechten kan je delen en komen één na één in het midden van de tafel.

Keuken Open 12:00 – 14:00 / 17:30 – 20:30      Restaurant Gesloten 23:00
Kitchen Open 12:00 – 14:00 / 17:30 – 20:30      Restaurant Closed 23:00

I want
to eat
all day
with you!

Sweets


Vers Gedraaid Vanilleroomijs
Chocolade €12

Peer – Rabarber
Witte chocolade – Hooi €12

Belgische Kazen
Geselecteerd door Studio Smaak te Oedelem €18

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met onze privacy policy.